12 februari 2006

Nieuwjaarswensen van Aliou Sagna

Beste inwoners van Sint-Ulriks-Kapelle,

Bij de start van dit nieuwe jaar 2006, ben ik uitermate verheugd U uit naam van de inwoners van BAGAYA, uit naam van de Association des Jeunes de Bagaya en uit mijn eigen naam, onze beste wensen over te brengen voor een Voorspoedig en Gelukkig Nieuwjaar 2006.

Bij deze wil ik ook mijn grote dankbaarheid betuigen aan alle inwoners van SINT-ULRIKS-KAPELLE en aan de leden van de werkgroep BAGAYA-KAPELLE voor de grote inspanningen die U in het voorbije jaar 2005 opnieuw gedaan hebt om de ontwikkeling van Bagaya te steunen.

Met uw steun zal de gezondheidstoestand van de mensen in Bagaya duidelijk verbeteren. Inderdaad, dank zij Uw steun hebben wij een dispensarium kunnen bouwen. Nu heeft SENEGALESE Staat ons een verpleegster toegekend die haar functie heeft opgenomen op vrijdag 30 december 2005. Haar loon wordt helemaal betaald door de Staat. Dit is een belangrijke stap vooruit in de strijd tegen de ziektes die het platteland teisteren. Met uw steun ontwikkelt Bagaya stap voor stap. Dat is bemoedigend.

Het jaar 2006 begint. Onze grootste wens is dat het beter moge zijn dan het jaar 2005 met zijn sprinkhanen en zijn droogte.

Moge 2006 ook voor ieder van U een jaar zijn van geluk, van vreugde, van goede gezondheid en van voorspoed.

Moge GOD er voor zorgen dat de solidariteit en de samenwerking tussen onze twee dorpen blijft groeien geduren de het jaar 2006.

VOORSPOEDIG EN GELUKKIG NIEUWJAAR 2006

ALIOU SAGNA

17:37 Gepost door Bagaya-Kapelle | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.