27 april 2006

Zo’n boodschappentas… komt altijd van pas!

In de vorige Nieuwsbrief kon je lezen welke weg de boodschappentassen aflegden van Bagaya naar Kapelle. Het is een hele reis.

Maar die boodschappentas is speciaal gemaakt om te reizen, en wel hier in Dilbeek en wijde omgeving, van winkel naar winkel.

Zag je ze al in het straatbeeld? Ze zijn kastanjebruin, dennengroen, koningsblauw en oudroze, en vooral UNIEK. Er zijn namelijk geen 2 dezelfde, want elk motief is anders. Ze zijn stevig, gemaakt om heel wat boodschappen in te vervoeren, handig, want niet te groot en niet te klein, en goedkoop.

Voor € 5 kan je een duurzame stoffen tas aanschaffen, in Bagaya voor ons gemaakt. Een eenvoudigere vorm van ontwikkelingssamenwerking is er niet, en in Bagaya maakt dit echt het verschil tussen “leven” en “overleven”.

Je kunt de tassen aanschaffen in de wereldwinkel van Dilbeek, op de milieudienst van de gemeente en bij de leden van de werkgroep. Help ons het straatbeeld van Dilbeek nog kleuriger te maken en koop een handige tas. Het Zuiden zal u dankbaar zijn.

22:35 Gepost door Bagaya-Kapelle | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.